Companii

Proprietarii mallului din Băneasa deschid un centru expoziţional

Proprietarii mallului din Băneasa deschid un centru...

Autor: Cristi Moga

11.11.2013, 00:05 309
Centrul comercial Băneasa din nordul Capitalei, controlat de oamenii de afaceri Gabriel Popoviciu şi Radu Dimofte, va avea de săptămâna viitoare şi un centru expoziţional denumit Grand Cosmos, în condiţiile în care proiectul caută să îşi extindă oferta de activităţi pentru petrecerea timpului liber.
 
Acest proiect vine la o distanţă de doi ani de la inaugurarea cinematografului multiplex Grand Cinema Digiplex prin care proprietarii mallului şi-au propus să prelungească timpul petrecut de clienţi în cadrul mallului.
 
„Este vorba de un centru expoziţional permanent care se va deschide pentru public pe data de 20 noiembrie în Galeria Feeria şi care va găzdui importante expoziţii educaţionale din toate colţurile lumii. Deschiderea se va face cu expoziţia «Dinozauri Giganţi din Argentina» unde vizitatorii pot admira şi exponate reale găsite în Argentina“, au declarat pentru ZF reprezentanţii Băneasa Developments, compania care operează zona comercială a proiectului Băneasa. Ei nu au precizat până la închiderea ediţiei valoarea investiţiei în acest proiect.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO