Companii

Proprietarul complexului Alpin din Poiana Braşov: Anul acesta a fost mai bun decât 2012

Complexul hotelier din Poiană are o cifră de afaceri comparabilă cu a unui hotel de patru stele din Capitală

Complexul hotelier din Poiană are o cifră de afaceri comparabilă cu a unui hotel de patru stele din Capitală

Autor: Mirabela Tiron

07.11.2013, 00:08 7344

Claudiu Aron, proprietarul com­plexului hotelier de patru stele Alpin Resort Hotel din Poiana Braşov (150 de camere) şi al unui apart-hotel cu 114 aparta­mente, spune că în acest an afacerile se vor apropia de opt milioane de euro, în creştere cu 25% faţă de anul trecut.

„Gradul mediu de ocupare al hotelului s-a ridicat la 55%-60% de la începutul anului până acum. Anul acesta a fost mai bun decât anul trecut“, a spus Claudiu Aron, care a intrat în afaceri prin 1994-1995, când a câş­tigat o licitaţie pentru proiectarea şi exe­cuţia sediului Bursei de Valori în inte­riorul Băncii Naţionale. 

Aron a mai dezvoltat sedii de bănci, dar şi hoteluri pentru alţi investitori, iar într-un final a început să construiască pentru el. A înfiinţat firma Alpin 2003, care a avut anul trecut o cifră de afaceri de 28 milioane de lei (6,4 mil. euro) şi un profit de 2 milioane de lei (450.000 euro) cu 217 angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO