Companii

Regus, compania care închiriază „biroul flexibil“ în Bucureşti, vrea să atace şi provincia

Regus, compania care închiriază „biroul flexibil“...

Autor: Andreea Neferu

12.12.2013, 00:06 264
Furnizorul de soluţii pentru spaţii de lucru flexibile Regus, companie cu sediul în Luxem­burg, vrea să ajungă în următorii patru ani la 15 cen­tre de birouri în Bucureşti dar şi în ţară, în con­diţiile în care în prezent are patru, toate si­tuate în Capitală.
 
Regus, care are în portofoliu în România clien­ţi precum gigantul IT Google sau casa de avo­catură PeliFilip, oferă companiilor posi­bili­ta­tea de a închiria pe perioade scurte (ore sau zile) sau mai lungi de timp birouri, săli de şedinţe sau de videoconferinţă sau chiar birouri virtuale, adică o adresă la care o firmă poate primi co­res­pon­denţă, o recepţie şi un număr de telefon dedicat.
 
„Vom mai deschide încă 7-8 centre doar în Bu­cureşti, în zone precum Pipera, Cotroceni sau Unirii. În provincie, vizăm oraşe precum Timi­şoa­ra sau Cluj-Napoca“, a spus Ramona Iacob, direc­tor naţional al Regus România, care a pre­cizat că investiţia într-un astfel de centru ajunge la câteva sute de mii de euro.
 
Regus a deschis săptămâna aceasta un al patrulea centru de birouri şi un business lounge la etajul al treilea al clădirii Charles de Gaulle Plaza, situată în Piaţa Aviatorilor din Bucureşti. Centrul din clădirea Charles de Gaulle Plaza are 1.250 de metri pătraţi, 49 de birouri, 3 săli de şedinţe şi un business lounge şi poate primi 133 de persoane. Re­prezentanţii companiei nu au precizat va­loa­rea investiţiei în noul centru din clădirea de birouri situată în Piaţa Aviatorilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO