Companii

Relad, al doilea distribuitor farma, a ramas fara conducere

28.06.2007, 19:00 582

Relad, al doilea distribuitor de pe piata farmaceutica, cu afaceri estimate in acest an la peste 250 mil. euro, a ramas fara conducerea executiva dupa ce Robert Popescu, presedinte al grupului, si Valentin Toncean, vicepresedinte al Relad, au renuntat la pozitiile detinute.
Cei doi si-au inaintat deja demisiile, au declarat pentru ZF surse din piata. Reprezentantii companiei nu au dorit sa faca niciun comentariu pe marginea acestor informatii.
Recent, in cadrul grupului au existat mai multe schimbari la nivel de conducere, determinate de planurile companiei de extindere in tarile din Europa de Sud-Est.
Astfel, Robert Popescu, fost director general, a fost numit presedinte al Relad, unul dintre obiectivele sale principale fiind cresterea vizibilitatii grupului pe pietele internationale.
De asemenea, Valentin Toncean, fostul director executiv, a fost numit vicepresedinte responsabil cu dezvoltarea activitatilor si implementarea strategiei Relad la nivel regional.
O alta schimbare a fost cea prin care Marius Corcoman, directorul financiar, a fost numit director general al Relad si coordoneaza executiv toate activitatile din Romania in domeniul distributiei de medicamente. El continua in functia detinuta in Relad.
Actionarul majoritar al Relad Pharma este Relad International (99,7% din titluri), iar actionarii Relad International sunt West Management International (40%), Expert Finance International (40%), Zigu Manu Tiberius Marius (20%), potrivit datelor din Monitorul Oficial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO