Restaurantele basarabene Star Kebab merg în zona birourilor AFI Cotroceni cu o locaţie de 220 de metri pătraţi

21 apr 2017 Autor: Mihaela Pascari

Lanţul de restaurante Star Kebab, pre­zent pe piaţa basarabeană de peste cinci ani, va deschide la sfâştiul lunii mai o unitate de 220 de metri pătraţi în zona Cotroceni, aproape de complexul de malluri şi birouri al grupului isarelian AFI.

„Deschidem o locaţie proprie în Cotroceni, lângă AFI Palace, într-o zonă cu un vad foarte bun, şi anume mall, centre de afaceri, Universitatea Politehnică, cămine studenţeşti, staţie de metrou în imediată apropiere. Ne-am îndreptat în special spre această zonă pentru că are un potenţial mare pentru serviciul nostru de livrare la domiciliu“, a precizat Cristina Sosoi, specialist marketing al reţelei.

Serviciul de livrare la domiciliu a fost lansat de către companie în luna fe­brua­rie a acestui an, iar reprezentanta com­paniei spune că deschiderea noii uni­tăţi va permite extinderea zonei de li­vra­re, dar şi procesarea mai multor comenzi.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.04.2017

 
Cuvinte cheie:
cotroceni
, afi
, birouri
, restaurante
, star
, afi palace cotroceni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide