Companii

Restaurantul magazinului de mobilă kika creşte pe final de an

Autor: Ioana David

15.12.2011, 00:00 166

Restaurantul din cadrul magazinului de mobilă şi decoraţiuni interioare kika va începe să livreze la domiciliu de anul viitor, mişcare ce are loc în condiţiile în care recent a început să fie operat de o nouă companie. Astfel de la 1 octombrie, firma Vienna Catering a început să opereze magazinul.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, firma Vienna Catering SRL înregistrată în Bucureşti este controlată de Negru Claudiu - Florian şi Drăgulin Daniel - Alexandru, fiecare având câte 50% din acţiuni. Anterior, restaurantul era operat de K System. Odată cu noul operator, magazinul a primit şi alt nume, Vienna House. Potrivit datelor kika, din octombrie vânzările restaurantului s-au majorat cu 20-25%.

Compania nu a precizat însă la cât se ridică vânzările din restaurant. kika va termina acest an cu o cifră de afaceri cu până la 10% mai mare decât în 2010. Retailerul de mobilă a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 48,6 mil. lei (11,5 mil. euro), în scădere cu 2,4% comparativ cu nivelul din 2009, conform calculelor ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO