Retail&Agrobusiness

Atelierele Pegas deschid al treilea mono store din Bucureşti, în AFI Cotroceni

Atelierele Pegas deschid al treilea mono store din...

Autor: Roxana Rosu

10.10.2017, 14:55 287

Atelierele Pegas  deschide joi cel de-al treilea mono store din Bucuresti, în mallul Afi Cotroceni, unde va aduce colecţia integrală de biciclete şi accesorii a brandului, reţeaua ajungând la un total de cinci unităţi la nivel naţional.

În afară de cele trei magazine deschide deja în Bucureşti (pe Strada Vasile Lascar , Calea Floreasca şi incinta Berăriei H), Pegas are un magazin în Timişoara.  

Atelierele Pegas, compania care a readus la viaţă în 2012 brandul românesc de biciclete cu acelaşi nume, vizează să ajungă la afaceri de 5 milioane de euro în trei ani. Prin comparaţie, vânzările brandului de biciclete cu o istorie de câteva zeci de ani au urcat anul trecut la 7 milioane de lei (1,6 mil. euro).

De la relansarea brandului, în 2012, Atelierele Pegas au venit pe piaţă cu 19 noi modele pentru toată familia. Până în prezent, peste 20.000 de biciclete din noile colecţii Pegas au ajuns la clienţi din ţară şi din Europa.

Firma este deţinută de NOD - 60% (Iulian Stanciu), Andrei Botescu - 23,33%, Alexandru Manda - 3,335%, Ciprian Frunzeanu - 5%, Adrian Teasa - 3,335%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO