Retail&Agrobusiness

Avocaţii de la Reff & Asociaţii au asistat Halewood în procesul de vânzare a operaţiunilor către grupul Alexandrion: tranzacţia a fost negociată într-un termen scurt, de aproximativ două luni

Georgiana Singurel, Partener Reff & Asociaţii

Georgiana Singurel, Partener Reff & Asociaţii

Autor: Cristina Bellu

04.04.2018, 13:18 731

Reff şi Asociaţii, societatea de avocaţi reprezentând Deloitte Legal în România, a asistat Grupul Halewood în vânzarea operaţiunilor de producţie şi distribuţie a vinului către Alexandrion.

“Tranzacţia, care a fost negociată într-un termen scurt, de aproximativ două luni, a inclus o echipa multidisciplinară de avocaţi din echipele noastre specializate în M&A, concurenţă, şi drept imobiliar.”, a spus Georgiana Singurel, Partener Reff & Asociaţii, care a coordonat proiectul.

Din echipa implicată în proiect au mai făcut parte Diana Fejer, senior managing associate, Andrea Grigoraş, managing associate, Cezara Szakacs, managing associate şi Ioana Stanciu, senior associate.

Casa de avocatură a fost implicată în toate etapele tranzacţiei, respectiv structurare, negociere şi semnarea ofertelor de achiziţie şi a contractului de cesiune de părţi sociale, cesiune de creanţe ale acţionarilor şi cesiune de mărci şi licente, aspecte de dreptul concurenţei, cât şi în procesul de due diligence juridic realizat de cumpărător.

Cu o echipă de 73 de avocaţi, Reff & Asociaţii este una dintre cele mai mari societăţi de avocaţi din România şi una dintre cele mai active în asistarea clienţilor în tranzacţii complexe de fuziuni şi achiziţii, drept imobiliar, finanţări bancare şi tranzacţii cu portofolii de credite.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO