Retail&Agrobusiness

Distribuitor de băuturi: În perioadele de nelinişte banii rămân în buzunar

George Chendi, proprietarul Alma Tim Distribution

George Chendi, proprietarul Alma Tim Distribution

Autor: Roxana Petrescu

09.11.2015, 00:06 759
George Chendi, proprietarul distri­buitorului de băuturi alcoolice şi non-alcoolice Alma Tim Distribution şi asociat la Curtea Berarilor, unul dintre cele mai cunoscute restaurante din Centrul Vechi al capitalei, estimează că va termina anul cu o creştere a afacerilor de circa 10%, dar spune că lansarea estimărilor privind evoluţia din 2016 este dificilă mai ales în actualul context.
 
Alma Tim Distribution a terminat a­nul trecut cu afaceri de 48,2 mil. lei (circa 11 mil. euro), după cum a­ra­tă datele de la Ministerul Finanţelor.
 
„Este foarte greu de făcut predicţii pentru anul 2016. În perioadele de nelinişte, banii rămân în buzunar. Oamenii se sperie. Înclin să spun că vom avea o creştere şi în 2016, creştere determinată mai ales de produsele din zona premium“, spune George Chendi. Alma Tim Distri­bution este un business început în 1998 care are parteneriate cu producători precum SAB Miller România, BBC Wines & Spirits, Maison de Riviere, Blasson de Bourgogne, Casa Laurenti, Casa Girelli şi Schenk, potrivit informaţiilor companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO