Distribuitorul de electrocasnice Marelvi şi-a deschis un depozit lângă Bucureşti. „Am venit după business“

6 mar 2017 Autor: Cristina Rosca

Distribuitorul de electrocasnice Marelvi, controlat de familia de antre­prenori locali Mihalescul, a investit în deschiderea unui depozit la ieşirea din Capitală, în apropiere de intrarea pe autostrada Bucureşti-Piteşti.
 
Spaţiul, ce măsoară 5.500-6.000 mp, este închiriat de la com­pania Mega Dis­tri­bution Center, con­tro­la­tă de an­treprenorul Salah Turkmani, potrivit da­telor ZF. Oficialii Marelvi nu au oferit de­talii privind compania de la care au în­chiriat de­pozitul, însă au afir­mat că în ari­pa pe care o ocupă sunt singurii chiriaşi.
 
„Ne-am mutat aici în chirie anul trecut. Am luat această decizie pentru că am văzut de-a lungul anilor că o mare par­te din business s-a mutat la Bucu­reşti. A fost o decizie determinată de evo­luţia pieţei“, spune Daniela Bîzgan, direc­torul general al Marelvi. Ea este una dintre cele trei fiice ale fondatorului.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.03.2017

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, marelvi
, electrocasnice
, depozit
, deschidere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide