Retail&Agrobusiness

Marcin Grzymkowski, EY Entrepreneur of the Year în Polonia: Piaţa românească are un potenţial foarte mare de creştere în retailul online de încălţăminte. Vom continua investiţiile

Marcin Grzymkowski, EY Entrepreneur of the Year în Polonia

Marcin Grzymkowski, EY Entrepreneur of the Year în Polonia

Autor: Adelina Mihai

29.06.2017, 00:05 449
Retailerul online de încăl­ţă­minte polonez eobuwie.pl, care vinde produse în România prin inter­mediul magazinului online epantofi.ro, va continua investiţiile pe piaţa locală, având în vedere că po­tenţialul de creştere al busi­ne­ssului pe această nişă este foarte mare, a spus Marcin Grzymkowski, CEO-ul companiei eobuwie.pl.
 
„Am început să vindem în România în urmă cu un an şi jumătate şi suntem foarte mulţumiţi de cum au evoluat vânzările aici, deoarece au crescut foarte repede. Vedem un potenţial uriaş pe piaţa din România, este o piaţă impor­tantă pentru noi şi de aceea vom investi în dezvoltarea businessului prin investiţii în marketing şi în customer support”, a spus Marcin Grzymkowski. Desemnat Antre­prenorul Anului în Polonia în 2017, Grzymkowski a fost prezent în a­ceas­tă lună la evenimentul EY World Entre­preneur of the Year, orga­­nizat de firma de audit şi consul­tanţă EY la Monte Carlo (Monaco). El nu a oferit detalii le­gate de valoarea vânzărilor din Ro­mânia sau numărul de angajaţi de pe plan local.
 
În prezent, eobuwie.pl are opera­ţiuni în Polonia, Cehia, Slo­va­cia, Ungaria, Ucraina, Ger­mania, Austria, Marea Britanie, Bulgaria şi România, iar antre­prenorul polonez are în plan să intre pe noi pieţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO