Retail&Agrobusiness

​Ministerul Economiei a publicat primele statusuri ale aplicaţiilor pentru măsura HoReCa: Au fost aprobate 335 de cereri

​Ministerul Economiei a publicat primele statusuri ale...

Autor: Miruna Diaconu

13.08.2021, 17:35 383

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului a publicat vineri, 13 august, prima listă a aplicaţiilor aprobate, respinse sau în curs de analiză. Conform listei publicate pe site-ul ministerului, aplicaţiile a 335 de companii au fost aprobate, pe când doar trei companii au fost respinse.

Peste 10.000 de companii au aplicat pentru schema de ajutor de stat pentru industria HoReCa, iar suma solicitată de acestea a fost de 3,3 miliarde lei, însă suma disponibilă pentru această schemă este de 2,5 miliarde lei.

Compania cu cea mai mare sumă aprobată este Expresion C&M SRL, care controlează clubul Control din Bucureşti şi restaurantele Shift şi Alt Shift, deţinute de Florin Oslobanu. Firma a solicitat o sumă de 3,2 milioane lei.

Nu toate aplicaţiile au fost soluţionate, astfel că cele care au ca status „În curs de evaluare” sau „Transmisă” urmează a fi aprobate sau respinse.

Descărcaţi documentul aici  


 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO