Reţeaua de magazine cu covoare şi parchet Diego, ajunsă la 150 de unităţi, caută francizori

21 apr 2017 Autor: Mădălina Panaete

Retailerul de produse pentru amenajări interioare Diego, cu sediul în Ungaria, este în căutare de francizori în România după ce a ajuns la peste 150 de magazine în trei ţări. Diego are în prezent 31 de magazine în România, conform informaţiilor de pe site-ul reţelei pornite în urmă cu 25 de ani.

Afacerea Diego a pornit în 1992 ca un simplu magazin de pardoseli şi a ajuns la peste 150 de unităţi în care vinde în special parchet laminat, covoare, mochetă, perdele şi draperii.

Compania este prezentă în Ungaria, România şi Slovacia. Diego are în plan dezvoltarea pe plan local şi este în căutarea de francizori, conform datelor de pe site-ul companiei. Oraşele vizate pentru dezvoltare sunt Turda, Făgăraş, Craiova, Târgu Jiu, Reşiţa, Giurgiu, Călăraşi, Bucureşti, Ploieşti, Piatra Neamţ, dar şi Târgovişte.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.04.2017

 
Cuvinte cheie:
magazine
, cautare
, retea
, parchet
, romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide