Retail&Agrobusiness

ZF Live. Andreea Păunescu, CEO GoodWine, şi Andreea Cristoforidis, director marketing: Piaţa de vinuri a fost singura ramură industrială care a reuşit să atragă 100% fonduri de retehnologizare furnizate de UE.

Autor: Mircea Nica

29.03.2019, 00:05 612

Târgul GoodWine, unul dintre cele mai vechi târguri de vinuri din România, a ajuns la afaceri de 400.000 de euro, dar ambiţia acţionarilor este să meargă spre un milion de euro în câţiva ani. Târ­gul de vin este prezent în România de zece ani, iar anul acesta a ajuns la ediţia cu numărul 23, a spus în cadrul emisiunii de business ZF Live An­dreea Păunescu, CEO a GoodWines.

„GoodWine este cel mai vechi târg de vinuri din România. Este de 10 ani, intrăm în al 11-lea an, ediţia cu numărul 23. Am cumpărat acest târg de la un antreprenor român pentru că a fost un domeniu care mi-a atras atenţia. Piaţa de vinuri mi se pare o industrie fabuloasă”, a spus Andreea Păunescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO