Retail&Agrobusiness

ZF Live. Sergiu Gîdei, partener CEE/Atorney/Boanţă, Gîdei şi Asociaţii: Fondatorii de start-up-uri trebuie să „atace“ investitorul cu încredere şi planuri de viitor dacă vor să obţină finanţare

Sergiu Gîdei

Sergiu Gîdei

04.12.2019, 18:50 365

„În 2019, start-up-urile româneşti au fost finanţate cu 13 milioane de euro, iar pentru 2020 ne aşteptăm ca cifra să se dubleze“.

Pentru a obţine finanţare din partea investitorilor, fondatorii start-up-urilor din România trebuie să vină înarmaţi cu încredere şi o viziune de viitor pen­tru businessul lor.

Acest gen de ati­tu­dine este cea care poate convinge in­ves­titorul să pompeze bani într-un busi­ness. Cei ce vor banii investitorilor trebuie să aibă în vedere pene­tra­rea pie­ţelor externe, obiec­iv care odată atins securi­zează com­pania în faţa şo­curilor eco­no­mi­ce care pot apă­rea la nivel lo­cal, a ex­plicat Ser­giu Gîdei, par­te­ner al fir­mei de avoca­tură CEE/Ator­ney/Boanţă, Gîdei şi Asociaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO