Companii

Retailerul străin care a reuşit în numai şase luni să deschidă 10 magazine în România, şi are în plan să se extindă rapid

Businessul a fost înfiinţat în 2011 de trei antreprenori, pentru ca în 2021 aceştia să atragă în acţionariat şi fondul de investiţii Horizon Capital, tot din Ucraina.

Businessul a fost înfiinţat în 2011 de trei antreprenori, pentru ca în 2021 aceştia să atragă în acţionariat şi fondul de investiţii Horizon Capital, tot din Ucraina.

Autor: Cristina Roşca

13.04.2024, 09:40 1147

♦ Următoarele urbe pe lista de deschideri sunt Roman, Bârlad şi Târgu-Neamţ.

Retailerul ucrainean Aurora Multimarket, care a intrat pe piaţa românească în toamna anului trecut, deschizând primul magazin la Suceava, a ajuns în prezent, la şase luni distanţă, la o reţea de zece unităţi.

Iniţial, compania anunţa că are în plan 11 inaugurări în România până la final de 2023, aceasta fiind prima piaţă străină pentru lanţul de magazine. Astfel, era estimată o dezvoltare mai rapidă decât a avut loc.

Totuşi, Aurora Multimarket continuă expansiunea, con­cen­trându-şi atenţia, ca şi până acum, pe regiunea Moldovei.

Retailerul care activează în segmentul de discount are prezenţă în patru oraşe din Moldova, respectiv Iaşi (patru unităţi), Suceava (2 magazine), Botoşani (2) şi Fălticeni (2), arată harta proprie.

Următoarele urbe pe lista de deschideri sunt Roman, Bârlad şi Târgu-Neamţ, conform anunţurilor de angajare dispo­nibile pe platforma ejobs. Astfel, reţeaua continuă să parieze pe cea mai săracă regiune a României, unde compania merge cu un format de discount, care mizează pe preţuri mici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO