Companii

Reţeaua de parfumerii Douglas deschide un magazin în Bucureşti Mall şi vrea să închidă anul cu 25 de unităţi

Reţeaua de parfumerii Douglas deschide un magazin în...

Autor: Roxana Rosu

25.10.2017, 15:28 257

Douglas România, divizie a retailerului Douglas GmbH, a deschis un nou magazin, în Bucureşti Mall, ajungând la o reţea de 22 de unităţi pe plan local, din care opt în Capitală, cărora li se adaugă magazinul online.

Compania care operează parfumeriile Douglas a obţinut anul trecut afaceri de 93 mil. lei, în creştere cu 21%, şi o marjă de profit de aproape 10% cu 200 de salariaţi.  

„Anul 2017 este un an dedicat extinderii reţelei Douglas. Ne-am concentrat eforturile în această direcţie pentru a fi mai aproape de clienţi, în retailul tradiţional sau online. Până sfârşitul anului ne dorim să creştem reţeaua la 25 de magazine, incluzând aici şi magazinul online douglas.ro”, a declarat Lavinia Ivas, Country Manager Douglas România.

Magazinul din Bucureşti Mall are o suprafaţă de peste 400 mp şi este din punct de vedere al dimensiunii şi al ofertei de produse, printre cele mai mari magazine Douglas din Romania.

Douglas a intrat pe piaţa locală în 2007 şi deţine acum un număr de 22 magazine fizice în Bucureşti, Baia Mare, Braşov, Cluj Napoca, Craiova, Constanţa, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Sibiu, Timişoara şi Târgu Mureş şi un magazin online – www.douglas.ro.

Douglas GMBH este unul dintre principalii retaileri europeni din segmentul de parfumerie şi cosmetice, cu vânzări de aproximativ 2,7 miliarde de euro în anul financiar 2015/2016.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO