Companii

Românii au mâncat anul trecut la celebra Terasa Obor mici în valoare 6,5 mil. lei. Vânzările localului au crescut cu 11% într-un an în care micul s-a scumpit de la 4 la 5 lei. Ziarul Financiar începe astăzi o serie de articole ce vor să aducă în prim-plan rezultatele şi poveştile unora dintre cele mai emblematice localuri din Bucureşti.

Românii au mâncat anul trecut la celebra Terasa Obor...

Autor: Cristina Roşca

06.09.2023, 00:06 3009

Indiferent de zi sau de oră, în faţa Terasei Obor e coadă. Singura necunoscută în această ecuaţie e lungimea cozii, care se poate întinde mult şi bine şi care poate număra, mai ales sâmbăta, pe la orele prânzului, chiar şi sute de persoane, oameni care îşi aşteaptă liniştiţi rândul pentru a primi o porţie de mici. Deşi majoritatea celor dispuşi să stea o oră sau mai bine în expectativă pentru o porţie de mititei sunt români, există şi câţiva turişti străini care vin la pomul lăudat. Şi lăudat este,chiar şi de publicaţii străine precum New York Times, care pentru o incursiune de 36 de ore în Bucureşti recomandă o vizită la această terasă cu afaceri de 6,5 mil. lei anul trecut, cu 11% mai mult decât în 2021.

„Terasa Obor este un vector de imagine pentru Piaţa Obor“, spunea recent Andrei Popescu, directorul general al Pieţei Obor, cea mai mare piaţă din România, amplasată pe un platou de circa 29.000 mp.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO