Companii

Rombat a investit 9 milioane de euro în extinderea capacităţii de reciclare a bateriilor de la Copşa Mică

Autor: Gabriel Botezatu

01.06.2011, 23:30 220

Producătorul de acumulatori auto Rombat a investit în 2010 şi înacest an suma de 9 milioane euro pentru extinderea capacităţii dereciclare a bateriilor la Rebat Copşa Mică, a declarat directorulde dezvoltare al companiei, Marcel Pârvu. Jumătate din fondurilenecesare extinderii capacităţii de reciclare au fost asigurate deRombat, diferenţa provenind din programele de finanţare aleFondului de Mediu.

Rebat Copşa Mică a început activitatea în anul 2005 şi faceparte din grupul de firme Rombat, cu peste 675 de angajaţi. Rombata prognozat pentru anul acesta afaceri de 74,6 milioane euro, cupeste 10% mai mari faţă de 2010. Acţionarul majoritar al companieieste firma Rombat Invest Bistriţa, cu o participaţie de 58% dintitluri. Rombat Invest Bistriţa este controlată de 50 de persoanefizice, cele mai mari pachete fiind deţinute de Dorel Goia (29,54%)şi Ioan Repede (8,03%), acesta fiind şi preşedintele Consiliului deAdministraţie al Rombat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO