Companii

Romcar vrea sa vanda 300 de Focus C-Max

11.03.2004, 00:00 16



Compania Romcar, reprezentantul general pe piata romaneasca al producatorului american de automobile Ford, estimeaza pentru acest an vanzari de aproape 300 de unitat din modelul Focus C-Max, lansat oficial la mijlocul acestei saptamani. Cu un pret fara taxe situat intre 12.300 de euro si 19.600 de euro, Focus C-Max este un monovolum dezvoltat pe baza modelului Ford Focus, cel mai bine vandut model al producatorului american in Europa.



Modelul este disponibil in patru variante de motorizare - doua pe benzina 1,6 litri (100 de cai-putere) si 1,8 litri (120 cai-putere), dar si doua variante diesel, de 1,6 litri (109 cai-putere) si 2 litri (136 cai-putere). Dotarile standard includ oglinzi actionate electric, scaun reglabil pe inaltime pentru sofer, dar si elemente de confort precum pilot automat, comenzi audio pe volan si senzori pentru parcare.



Pentru orice automobil de familie este important gradul de echipare cu sisteme de siguranta.Din acest punct de vedere Focus C-Max este schipat standard cu airbag-uri frontale pentru sofer si pentru pasagerul din dreapta, ABS (sistem importiva blocarii rotilor la franare) si centuri de siguranta cu trei puncte de pretensionare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO