Companii

Schultz Consulting va furniza 12 programe de formare pentru manageri din 75 de companii

Autor: Mirabela Tiron

05.11.2012, 00:02 438

Compania de consultanţă Schultz Consulting, controlată de către juristul Marius Donţu, va furniza 12 programe de formare pentru manageri din 75 de companii, printre care se numără hotelul Howard Johnson sau firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield.

Firma a elaborat cursuri pentru managementul superior (leadership, management strategic), cursuri pentru middle management (business project management, marketing, vânzări, management financiar), dar şi cursuri axate pe competenţe manageriale generale. Trainingurile se desfăşoară până în mai 2013.

"Am construit cursuri pentru nevoile fiecărei companii. După traininguri le vom oferi servicii de coaching, lucru unu la unu cu managerii. Timp de şase luni vom oferi şi consultanţă în funcţie de problemele specifice", a declarat Oana Năstase, managerul proiectului "Antre(pre)NOR pentru PERFORMANŢĂ", cofinanţat de UE prin Fondul Social European, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Anul trecut compania Schultz Consulting a avut o cifră de afaceri de 1,25 mil. de euro, dublă faţă de anul anterior. Cursurile Schultz Consulting au peste 5.000 de absolvenţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO