Companii

Sibienii de la Premium: 1,9 mil. euro in imobiliare

02.11.2006, 19:06 27

Compania sibiana Premium, specializata in comert cu produse alimentare si servicii de turism, intentioneaza sa investeasca 1,9 mil. euro intr-un complex rezidential si in spatii comerciale.
Complexul rezidential, ce va include si spatii comerciale, va avea 116 locuinte, structurate pe cinci etaje, destinate persoanelor cu venituri medii. Cladirea va avea doua apartamente de doua camere, iar restul vor fi garsoniere cu suprafete cuprinse intre 29 si 49 mp. La nivelul zero si unu, vor fi amenajate spatii comerciale, pe care compania intentioneaza sa le vanda, dar pentru care pastreaza si varianta inchirierii.
Compania, care detine si hotelul Fantanita Haiducului din Sibiu, estimeaza pentru anul in curs o cifra de afaceri de 8 mil. euro, in scadere cu 25% fata de anul trecut, cand a inregistrat afaceri de 10,5 mil. euro.
"Ne-am concentrat pe stabilizarea firmei. Am fortat un rulaj mai mic, concomitent cu marirea profitului. De aceea, cifra de afaceri pe care o asteptam in acest an este mai mica decat cea de anul trecut", a declarat Cosmin Visea, directorul economic al Premium. Termenul de finalizare a complexului de locuinte si spatii comerciale fost fixat pentru 30 octombrie 2007. Premium este administrata de Ioan si Georgeta Tatu si a fost infiintata in anul 1993, avand ca domeniu principal de activitate comertul cu ridicata de produse alimentare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO