Companii

Silvicom Impex 95, companie specializată în comerţul cu produse petroliere, a avut în 2019 afaceri de 107 milioane lei, plus 20%. Profitul net al companiei a fost de 1 milion lei, în creştere cu 6% faţă de anul anterior

Silvicom Impex 95, companie specializată în comerţul...

Autor: Miruna Diaconu

28.07.2020, 17:55 173

Silvicom Impex 95, companie specializată în comerţul cu produse petroliere, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 107 milioane lei, după un avans de 20% faţă de anul anterior, conform calculelor ZF pe baza datelor publice pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Afacerile companiei au intrat pe o pantă ascendentă încă din 2015, când cifra de afaceri a fost de 49 milioane lei, astfel că în cinci ani, compania a re­u­şit să îşi dubleze businessul.

„Societatea comercială Silvicom Impex 95 a fost înfiinţată în anul 1995 având ca principal do­me­niu de activitate comerţul cu produse petroliere atât în sistem en gros cât şi în en detail“,  conform site-ului companiei, care nu a răs­puns la solicitarea ZF pri­vind planurile de business.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO