Companii

Snack Attack a intrat sub umbrela fondului de investiţii Global Eye Investment

Snack Attack a intrat sub umbrela fondului de investiţii...

Autor: Cristina Roşca

17.02.2013, 13:46 1048

Lanţul de restaurante Snack Attack a intrat de la finalul anului trecut în portofoliul fondului de investiţii Global Eye Investment, care a redeschis opt dintre unităţile vechi şi se află în prezent în căutare de noi spaţii pentru a deschide de la zero 2-4 restaurante pe an.

"În ianuarie am redeschis şase restaurante iar în februarie alte două. Restul de unităţi pe care le deţinea lanţul în momentul preluării nu le vom mai deschide", spune George Bakopanos (42 de ani), care conduce lanţul de restaurante. Prezent pe piaţa locală de cinci ani el este şi general manager pentru Living Well, divizia de fitness a Global Eye, şi este totodată managerul brandului de încălţăminte Vans vândut în cadrul Sport Couture, un alt magazin al Global Eye. Fondul de investiţii, condus de grecul Sony Mordechai, a investit pe piaţa locală în modă, unde deţine monobrandul Burberry şi multibrandul Sport Couture, în distribuţia de telefoane, energie regenerabilă şi imobiliare.

George Bakopanos nu dă detalii despre numărul de restaurante pe care le număra lanţul în momentul achiziţiei. Vorbeşte mai mult despre planurile companiei decât despre trecutul ei. În urmă cu jumătate de an lanţul număra 12 localuri, acestea fiind ultimele date deţinute de ZF.

Global Eye Investment a preluat la finalul lui 2012 brandul Snack Attack şi o parte din activele deţinute de antreprenorul Florin Bălu, fondatorul afacerii, şi de alţi doi acţionari. Snack Attack deţinea pe lângă lanţul de magazine şi două fabrici - una de panificaţie şi una unde se realizau produsele vândute sub brandul Snack Attack. "Samson Investiţii (compania controlată de Global Eye, n.red.) a cumpărat brandul Snack Attack şi majoritatea activelor fixe. Deţinem mobila din magazine, multe dintre activele din depozit şi autobuzul double decker (cu două etaje, n.red.). Nu am achiziţionat fabricile".

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO