Companii

Spitalul Medicover s-a deschis pentru pacienţi. Inagurarea oficială are loc în martie – GALERIE FOTO

Spitalul Medicover s-a deschis pentru pacienţi. Inagurarea oficială are loc în martie – GALERIE FOTO

Spitalul Medicover

Autor: Ioana David

20.02.2012, 17:29 1475

Medicover, unul dintre cei mai mari operatori de servicii medicale private de pe piaţa locală, a deschis în urmă cu o lună un spital pe strada Pechea (cartierul Aviaţiei) din Capitală. Spitalul nu a fost inaugurat oficial, evenimentul urmând să aibă loc la începutul lunii martie. Potrivit unor investiţii anterioare ale companiei, investiţia în spital s-a ridicat la circa 20 mil. euro.

Primele operaţii au fost efectuate pe 26 ianuarie de către medicul Petre Brătilă, directorul medical al Spitalului Medicover. Spitalul are departamente precum Neonatologie, Maternitate, Terapia Intensivă, Pediatrie. Blocul operator are trei săli de operaţie, un salon post operator şi două săli de naştere.

Cu această deschidere, Medicover sparge gheaţa în ceea ce priveşte investiţiile în spitale private în acest an, după ce în 2011 s-au inaugurat 8 unităţi care au totalizat investiţii de 131 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO