Companii

Negocieri în desfăşurare. Fondul de investiţii sud-african Fortress, care se află şi în spatele NEPI, cel mai mare dezvoltator de mall-uri şi centre comerciale din România, discută cu Dedeman şi Element Industrial preluarea unui parc industrial din zona Chitila-Buftea

Negocieri în desfăşurare. Fondul de investiţii...

Autor: Bogdan Alecu

24.01.2021, 12:00 1053

♦ Fondul de investiţii Fortress din Africa de Sud, care deţine 23% din acţiunile NEPI-Rockcastle, este la o semnătură distanţă de achiziţia parcului logistic ELI Park 1 din Chitila.

Element Industrial şi Dedeman, care au dezvoltat împreună parcul logistic ELI Park 1 din Chitila, sunt la o semnătură distanţă de a vinde proiectul din nord-vestul Capitalei către fondul de investiţii sud-african Fortress REIT, potrivit unor surse din piaţa imobiliară. Fortress este şi cel mai mare acţionar al NEPI-Rockcastle, principalul pro­prietar de malluri şi centre comer­ciale din România. Mai mult, Steven Brown, CEO-ul Fortress, este şi director non-executiv în cadrul NEPI-Rockcastle.

Eli Park 1 este deservit de câteva linii de transport în comun şi este localizat la o distanţă de 4 km de centura Bucureştiului, cu acces direct la un drum naţional cu patru benzi, DN 7. Arctic şi-a stabilit centrul de distribuţie în prima fază a Eli Park 1, ocupând o suprafaţă de 20.000 mp. Principalele avantaje sunt accesul facil către nordul şi centrul Bucureştiului şi amplasarea într-o zonă cu excedent de forţă de muncă (Chitila/Buftea).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO