Companii

Studiu Bookster: Companiile mici sunt mai dispuse să îşi readucă angajaţii la birou. Mai bine de o treime dintre jucătorii mari aleg work from home 100%

Studiu Bookster: Companiile mici sunt mai dispuse să...

Autor: Cristina Roşca

15.08.2020, 14:39 421

♦ Dintre cele 800 de companii din România chestionate de biblioteca pentru corporatişti Bookster, doar 15,3% au răspuns că revin cu toţi salariaţii la birou ♦ Studiul vine în contextul în care Bookster livrează angajaţilor cărţi la birou ♦ În perioada pandemiei compania a început să livreze şi acasă.

Mai bine de jumătate (53,2%) dintre cele 800 de companii analizate de bi­blio­teca pentru corporatişti Bookster spun că în perioada următoare aleg va­rianta întoarcerii parţiale la birou, într-un sistem de ture prin rotaţie a angaja­ţi­lor sau întoarcerea pe bază de volun­tariat a unui număr limitat de angajaţi.

Astfel, doar 15% dintre companii anunţă că toţi salariaţii revin la muncă, în timp ce restul de peste 30% aleg să func­ţio­neze în continuare complet în sistem work from home. Se remarcă însă dife­ren­ţe între diferite tipuri de companii. Astfel, firmele mici par cele mai dispuse să îşi readucă salariaţii la birou, pe când ju­cătorii mari, cu mulţi angajaţi, sunt mai sceptici. Mai bine de o treime dintre jucătorii mari aleg work from home 100%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO