Companii

TriGranit: Nu se mai pot inchiria malluri aflate doar pe hartie

16.09.2009, 16:41 19

Compania de dezvoltare imobiliara TriGranit, controlata deSandor Demjan, cel mai bogat om de afaceri maghiar, spune ca inpiata imobiliara nu mai pot fi semnate tranzactii cu proiecteaflate pe hartie, deoarece exista o acuta lipsa de incredere intreinvestitori, banci si chiriasi.

"Nu se mai pot inchiria malluri de pe hartie. Poti vorbi curetailerii, sa le explici, dar pana nu vad constructia nu isi asumadeschiderea magazinelor. Exista o criza de incredere la nivelulintregii regiuni (Europa Centrala si de Est), iar singurele dovezipe care poti sa le prezinti pentru a arata ca esti o firmasanatoasa sunt legate de proiectele pe care continui sa ledezvolti", a declarat pentru ZF Arpad Torok, directorul dedezvoltare al companiei.

TriGranit numara pe piata locala aproximativ 60 de angajati,implicati in administrarea centrelor comerciale Polus Center dinCluj, Euromall Pitesti si Armonia Center din Arad, precum si indezvoltarea mallului Polus Center din Constanta, a carui finalizareeste programata in aproximativ un an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO