Companii

Tuca Zbarcea, locul 16 in Law 50 al FT

Tuca Zbarcea, locul 16 in Law 50 al FT

Florentin Tuca, Managing Partner

09.07.2007, 18:40 169

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii s-a plasat pe locul 16 in topul celor mai inovative 50 de firme de profil cu activitati in Europa, realizat de cotidianul britanic Financial Times si RSG Consulting. Este pentru prima data cand o firma romaneasca de avocatura este inclusa in topul celor mai inovative societati de avocati din Europa.
"Includerea Tuca Zbarcea & Asociatii in topul celor mai inovatoare firme de avocatura din Europa este o reusita pe care o atribuim in egala masura clientilor nostri si intregii noastre echipe. Ne bucura atunci cand succesul nostru pe piata locala este recunoscut si pe plan international", a declarat Florentin Tuca, Managing Partner.
Liderul clasamentului este firma britanica Allen & Overy, urmata de Clifford Chance (numarul 1 in lume) si Linklaters (numarul 2 in lume).
Raportul anual "FT Innovative Lawyers 2007" si topul "FT Law 50" releva rezultatele unui studiu ce a vizat casele de avocatura din Europa, inclusiv firmele americane cu prezenta pe batranul continent , consilieri juridici din companiile internationale si avocati din sectorul public din Marea Britanie.
Bazele firmei Tuca Zbarcea au fost puse la inceputul anului 2005, cand mai multi avocati de la Musat & Asociatii, una dintre cele mai puternice case de avocatura de pe piata, au decis sa-si intemieze o afacere proprie, liderul fiind Florentin Tuca. In 2006, a venit si avocatul Gabriel Zbarcea, fostul presedinte al AVAS, care de asemenea a lucrat la Musat pana in 2005.
Tuca Zbarcea a raportat pentru anul trecut o cifra de afaceri de 6,88 milioane de euro. Pentru acest an, estimarile sunt de 12 mil. euro cifra de afaceri. Potrivit datelor publicate de FT in clasamentul Law 50, firma a consemnat, in 2006, un profit de 321.200 de lire sterline (aproximativ 475.000 de euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO