Companii

Un broker român de 36 de ani, recrutat în echipa de la Viena a Immofinanz

Cristian Ustinescu a lucrat zece ani în cadrul DTZ Echinox

Cristian Ustinescu a lucrat zece ani în cadrul DTZ Echinox

Autor: Cristi Moga

06.05.2014, 00:05 600

Cristian Ustinescu, 36 de ani, broker care în ultimii zece ani a lucrat în cadrul firmei de consultanţă imobiliară DTZ Echinox, a fost recrutat de austriecii de la Immofinanz pentru biroul de la Viena de unde se va implica în proiectele de investiţii din regiune ale grupului.

Immofinanz are un portofoliu imo­biliar de peste 10 miliarde de euro, aproape jumătate din investiţii fiind concentrate în ţările din Europa Centrală şi de Est (Rusia, România, Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia, Bulgaria), în timp ce activele din România sunt estimate la aproape un miliard de euro.

„Începând cu data de 1 mai 2014, domnul Cristian Ustinescu ocupă poziţia de Senior Transaction Manager în cadrul IMMOFINANZ Group. Responsabilităţile sale vor viza tranzacţiile companiei în Europa Centrală şi de Est“, au precizat pentru ZF reprezentanţii Immofinanz.

Pe piaţa locală Immofinanz şi-a construit portofoliul în special prin intermediul achiziţiilor realizate în perioada 2005 – 2008 (Polus Cluj, Euromall Piteşti, S-Park sau Victoria Park), dar după venirea crizei austriecii au redus puternic ritmul de investiţii şi au început timid să dezvolte pe o parte din terenurile cumpărate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO