Companii

Un fizician şi un stomatolog fac 2 mil. euro cu o clinică stomatologică de lux

Autor: Cătălina Butan,

11.10.2013, 00:07 617
Absolvent al Facultăţii de fizică şi cu un doctorat în Franţa, Răzan Popescu a pus bazele clinicii sto­ma­tologice de lux Dental­Med în urmă cu mai mulţi ani împreună cu fratele său Dragoş, de profesie medic stomatolog, iar anul trecut au ajuns la afaceri de 2 milioane de euro şi o marjă de profit de 25%.
 
După câteva încercări de antre­pre­noriat în imobiliare, cei doi s-au reorie­n­tat către piaţa serviciilor stomatologice, mai ales că Dragoş finalizase studii de spe­cialitate şi „îşi dorea mai mult“ decât să fie unul dintre angajaţii unui cabinet dentar. Piaţa de servicii stomatologice se ridică la 500 de milioane de euro, potrivit estimărilor jucătorilor din domeniu.
 
„Am fost fizician, am făcut facultatea la Măgurele şi un doctorat în Franţa. Ca urmare a unor cursuri de reorientare profesională a studenţilor la doctorat din 2004, am înţeles însă că vocaţia mea este antre­prenoriatul“, a povestit Răzan Popescu în cadrul emisiunii ZF Live de marţi 8 octombrie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO