Companii

Un hectar de masini de ocazie in Bucuresti

29.06.2005, 18:43 28

AAA Auto Romånia va deschide, in Bucuresti, in luna iulie, un centru de vånzari de masini de ocazie cu o suprafata de 8.000 de metri patrati, care va necesita o investitie de sase milioane de euro påna la sfårsitul anului, a declarat responsabilul de marketing al firmei, Camelia Rauta.

Centrul de vånzari include spatii expozitionale si birouri, intreg complexul fiind inchiriat.

a??Investitiile preconizate pentru acest an vizeaza amenajarea spatiului expozitional, organizarea infrastructurii de vånzari si asigurarea stocului de masini. Aceasta este prima etapa a unui proiect de durata care va ingloba påna in 2007 circa 25 de milioane de euroa??, a adaugat Rauta.

Compania va dezvolta, in perspectiva, in cadrul unui proiect de tip green-field, un centru auto cu o suprafata de 20.000 de metri patrati care va cuprinde showroom-uri construite in conformitate cu reglementarile din Uniunea Europeana. Reprezentantii AAA Auto considera ca momentul pentru intrarea pe piata romåneasca a fost ales acum deoarece piata auto a evoluat semnificativ in ultimii ani, si in prezent se afla in plin proces de innoire.

Potrivit reprezentantului AAA Auto, piata autohtona a masinilor uzate se afla in plin proces de cristalizare, fiind reprezentata, in special, de parcurile de autoturisme second-hand organizate de dealerii de autovehicule noi.

Acestia vånd de cele mai multe ori aceleasi marci rulate ca si cele noi pentru care sunt distribuitori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO