Preţul unui kilogram de tort este de 70 de lei, iar cel mai mare produs realizat de companie a fost o machetă de tort de 1.000 x 1.200 mm
„Am învăţat totul, de la contabilitatea primară până la producţie şi vânzare. Când eşti mic nu-ţi permiţi să ai contabil, şef de producţie, tehnolog.“
Liliana Neamţu a investit 30.000 de euro, în urmă cu zece ani, în pasiunea sa pentru dulciuri şi bucătărie şi a înfiinţat compania Paff Lin, care deţine brandul Cofetăria Mimoza, din Giroc (judeţul Timiş), iar acum se gândeşte să deschidă un nou laborator, în aceeaşi localitate, accesând fonduri prin programul naţional Start-Up Nation. „Am pornit din pasiune, în 2008. Mă aşteptam la ani de glorie, dar am prins ani de criză. Nu aveam bani să mai plătesc angajaţi, dar nu am vrut să renunţ. Nu mi-a fost uşor, nici acum nu e uşor. Am pornit de la un laborator mic, unde făceam prăjituri din plăcere. Am început cu 30.000 de euro. (…) Apoi am deschis o locaţie unde să comercializăm produsele, iar acum îmi doresc să accesez fonduri prin Start-Up Nation ca să deschidem un laborator nou“, spune Liliana Neamţu, fondatoarea cofetăriei Mimoza.
În urmă cu un deceniu avea locaţia în care a descis laboratorul, dar spune că cei 30.000 de euro i-a investit în renovarea spaţiului, achiziţionarea echipamentelor tehnologice, a uneltelor necesare, a electronicelor şi electrocasnicelor, dar şi a utilajelor.