Companii

Venitul unui manager de vânzări poate depăşi 6.000 de lei net pe lună

Venitul unui manager de vânzări poate depăşi 6.000 de...

Autor: Mihaela Pascari

25.04.2016, 00:05 1216

Veniturile medii lunare în domeniul vânzărilor încep de la circa 1.800 lei net pe lună (parte fixă + variabilă) pentru un agent vânzări şi pot depăşi uşor 6.000 lei net pentru un ma­nager de vânzări regional, în funcţie atât de nivelul de ex­pe­rienţă, cât şi de nivelul şi aria de responsabilitate, potrivit re­pre­zentanţilor companiei de recrutare Manpower.

„În ultimii doi ani, posturile vacante din domeniul vânzărilor sunt printre cel mai des întâlnite, fiind devansate ca număr doar de poziţiile din IT, din centre suport şi servicii clienţi şi de cele pentru vor­bi­torii de limbi străine. Unele com­panii sunt în expansiune, altele noi intră pe piaţă, iar jucătorii exis­tenţi reacţionează, ge­nerând o cerere constantă, dar echili­brată de oameni de vânzări, atât persoane cu ex­pe­rienţă, cât şi debutanţi dispuşi să înveţe“, a precizat Natalia Câm­pean, consultant în cadrul agenţiei Manpower din Iaşi, spe­cia­lizată în recrutare şi muncă temporară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO