Companii

Voicu & Filipescu a numit patru noi parteneri

29.01.2008, 19:28 48

Casa de avocatura Voicu & Filipescu i-a promovat pe avocatii Cristian Gavrila, Raul Mihu, Roxana Negutu si Dumitru Rusu pe pozitii de parteneri in cadrul firmei.
Cristian Gavrila conduce departamentul de Litigii si Arbitraj, Raul Mihu se concentreaza pe achizitii si fuziuni, concurenta si drept societar, in timp ce Roxana Negutu este specializata in tranzactii imobiliare si achizitii si fuziuni. Dumitru Rusu conduce departamentul de banking & finance, capital markets al firmei, insa este si membru al Camerei de Arbitraj al Bursei de Valori Bucuresti. Casa de avocatura Voicu & Filipescu are in prezent 37 de avocati, iar pana la finalul acestui an isi mai propune sa recruteze inca 10-15 persoane.
Firma a incheiat anul 2007 cu o crestere de 35% a veniturilor fata de anul precedent si a fost implicata in ultimii ani in listarea A&D Pharma, vanzarea parcurilor de retail BelRom din Sibiu si Targu-Mures catre North Real Estate, respectiv Natixis, tranzactia dintre grupul ceh PPF si compania de asigurari Ardaf, precum si in deal-urile UPC-Astral, Coca-Cola - Dorna sau Kronospan-Gruppo Fratti.
Piata de avocatura este evaluata la peste 150 mil. euro, printre cei mai mari jucatori numarandu-se NNDKP, Tuca Zbarcea, Musat, Popovici Nitu sau Linklaters, Badea Clifford Chance sau Schoenherr.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO