Companii

Vola.ro aşteaptă vânzări mai mari cu 5% din parteneriatul cu infoturism.ro

Vola.ro aşteaptă vânzări mai mari cu 5% din parteneriatul cu infoturism.ro

Foto Shutterstock

Autor: Mirabela Tiron

20.06.2012, 00:00 325

Cea mai mare agenţie online de turism din Româna, Vola.ro, cu afaceri de 15 milioane de euro anual, aşteaptă afaceri în creştere cu 5% din vânzarea de bilete de avion în următoarele două luni, pe fondul semnării unui parteneriat cu portalul de turism infoturism.ro.

Pe acest portal, cu 500.000 de vizitatori lunar, utilizatorii îşi vor putea rezerva nu doar cazarea, dar şi biletele de avion pentru vacanţa lor. "Ne aşteptăm ca aceasta să fie prima colaborare ce foloseşte noua platformă de afiliere şi suntem convinşi că vom încheia parteneriate şi cu alte site-uri importante din România", a declarat Daniel Truică, managing partner Vola.ro. Vola.ro a fost înfiinţată în 2007.

Migrarea pieţei din offline către web, precum şi schimbarea obiceiurilor de consum turistic prin predominanţa crescândă a vacanţelor mai dese şi mai scurte, a stat la baza creşterii businessului Vola.ro.

Cifra de afaceri a companiei s-a ridicat la 15 milioane de euro anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO