Constructii & Imobiliare

Austriecii de la Wienerberger, producător de cărămizi, l-au recrutat ca director general pe fostul CEO al Brikston. În 2017, Wienerberger a vrut să cumpere Brikston, însă tranzacţia a picat

Iulian Mangalagiu

Iulian Mangalagiu

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.05.2019, 12:02 860

Iulian Mangalagiu, fostul director general al producătorului de cărămizi Brikston Iaşi, a plecat la concurenţii de la Wienerberger România, unde ocupă funcţia de managing director. El îl înlocuieşte astfel pe Corneliu Fecioru, care a lucrat în companie vreme de şapte ani.

„Wienerberger România anunţă numirea, cu efect imediat, a lui Iulian Mangalagiu ca managing director şi purtător de cuvânt al board-ului”, se arată într-un comunicat de presă.

Iulian Mangalagiu a părăsit Brikston Iaşi la 1 aprilie 2019, în locul său venind Adrian Mânzat. Mangalagiu a stat în funcţia de CEO şi membru în consiliul de administraţie al Brikston timp de 11 ani. Schimbarea a venit după ce, la sfârşitul anului 2018, grupul austriac din construcţii Leier, care era deja prezent local cu o fabrică de materiale de construcţii în judeţul Alba, a achiziţionat producătorul de cărămizi Brikston Iaşi de la fondul de investiţii CEECAT, parte a fondului ADM.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO