Constructii & Imobiliare

Legrand România a închiriat peste 650 mp în Green Court

Legrand România a închiriat peste 650 mp în Green Court

Autor: Bogdan Alecu

13.06.2017, 18:12 348

Skanska a semnat un nou contract de închiriere pentru mai bine de 650 mp spaţiu de birouri în cea de-a treia clădire de birouri cu Legrand România, companie specializată în infrastructuri electrice şi digitale.

Clădirea de birouri C din cadrul Green Court Bucharest asigură un spaţiu de închiriere de aproximativ 16.300 mp, are 12 etaje supraterane şi o parcare subterană de trei etaje, cu 242 locuri de parcare. Proiectul a fost finalizat pe 1 iunie 2016 şi are în prezent un grad de ocupare de 83%, majoritatea chiriaşilor fiind companii din IT&C.

Green Court Bucharest este un complex de birouri de clasă A care oferă spaţii de birouri, cu o suprafaţă totală de închiriere de 54.500 mp. Primele două clădiri ale proiectului au fost cumpărate de fondul de investiţii Globalworth de la Skanska, iar potrivit datelor din piaţă, cea de-a treia clădire urmează a fi vândută odată ce va fi inchiriată integral. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO