Constructii & Imobiliare

Proiectul de birouri Global City a primit certificarea WELL Health-Safety, care impune standarde de protejare a sănătăţii angajaţilor

Proiectul de birouri Global City a primit certificarea...

Autor: Roxana Rosu

06.08.2021, 10:07 173

Complexul de birouri Global City din portofoliul companiei de investiţii imobiliare Arion Green a primit certificarea cu WELL Health-Safety, cel mai nou standard de evaluare al International WELL Building Institute pentru limitarea riscurilor de sănătate.

Global City este al zecelea proiect pentru care compania de consultanţă Colliers a coordonat procesul de certificare.

„Această certificare confirmă angajamentul nostru permanent cu privire la implementarea politicilor operaţionale, a protocoalelor de mentenanţă, a implicării stakeholderilor şi a planurilor de urgenţă pentru a gestiona contextul post-COVID-19 în prezent şi în viitor. Sănătatea şi siguranţa rămân priorităţile noastre de bază în administrarea proprietăţilor şi, în acest scop, vom continua să depunem toate eforturile pentru a asigura cel mai înalt nivel de aderenţă şi conformitate”, spune Takis Fyssas, administratorul Global City.

În contextul unui an 2020 atipic, proprietarii de clădiri şi chiriaşii văd nevoia stringentă de a îndeplini standarde ridicate de sănătate şi siguranţă în spaţiile pe care le administrează şi iau acum în calcul reducerea riscurilor de răspândire a bolilor infecţioase prin adoptarea de soluţii care să fie implementate imediat şi care să faciliteze crearea unui mediu de lucru sigur pentru sănătate.

În ultimele şase luni, 18 proiecte s-au înregistrat pentru certificarea WELL Health-Safety in Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO