Energie pentru afacerea ta

(P) Carduri de carburant, cu un singur click

(P) Carduri de carburant, cu un singur click
12.03.2013, 16:00 1565
 

Incepand cu  luna martie,  MOL România oferă companiilor, în premieră pe piaţa locală de distribuţie de carburanţi, posibilitatea contractării on-line pentru cardul de carburant pre-plătit MOL Green. Completarea formularului on-line durează în câteva minute, iar companiile vor primi cardurile prin poştă, la propriul sediu, în termen de 7-10 zile de la confirmarea înregistrării cererii.

“MOL România a fost un deschizător de drumuri în domeniul cardurilor de carburant pe piaţa românească, astfel că avem peste zece ani de experienţă şi o prezenţă importantă pe acest segment de servicii. Avem în continuare dorinţa de a inova şi oferim companiilor cele mai eficiente metode de a-şi asigura aprovizionarea cu carburanţi. Contractarea on-line înseamnă un minimum de birocraţie, iar toate formularele sunt completate electronic”, a spus Zsolt Kerekes, director de vânzări şi aprovizionare .

Cardul MOL Green funcţionează asemenea unui card bancar de debit şi este destinat companiilor cu un consum lunar de minimum 500 de litri pe lună. Cardul poate fi utilizat exclusiv în reţeaua de benzinării MOL România şi este dotat cu identificare securizată (cod PIN) şi cu bandă magnetică.

Clienţii pot alimenta contul în funcţie de necesităţi, prin transfer bancar şi pot decide categoriile de produse şi servicii ce pot fi achiziţionate, având şi opţiunea limitării valorice a consumului pe anumite autovehicule sau cea a limitării periodice. De asemenea, posesorii de carduri MOL Green beneficiază de o reducere faţă de preţul la pompă.

Aceste facilităţi asigură un control strict al bugetului lunar destinat achiziţiei carburanţilor. În plus, prin intermediul Centrului Virtual de Carduri, companiile pot face monitorizarea în timp real a tranzacţiilor efectuate.

MOL România a lansat primele carduri de carburant în anul 2002.  În 2003 a fost înfiinţat un departament special dedicat vânzărilor către companii, cu program permanent de client service. Trei ani mai târziu a fost lansat Centrul Virtual de Carduri, care oferă gratuit clienţilor posibilitatea monitorizării şi gestionării online a tranzacţiilor cu cardurile MOL Gold, MOL Silver şi MOL Green. Utile mai ales transportatorilor, în 2007 au fost lansate serviciile de recuperare de TVA pentru tranzacţiile internaţionale efectuate cu cardurile MOL Gold în timpul deplasărilor în străinătate în interes de afaceri.

În 2010 a fost lansat cardul preplătit MOL Green. Un an mai târziu, utilizatorii acestuia au avut la dispoziţie serviciul de asistenţă tehnică profesională pentru flotele comerciale. Din 2012 a fost introdus preţul de listă cu varianta preţului optim, prin care transportatorii utilizatori ai cardurilor de carburant MOL Gold şi MOL Silver beneficiază tot timpul de cel mai redus preţ la carburant din reţeaua MOL România.

Cel mai nou serviciu, cardul MOL Blue, este o modalitate de plată prin care atât companiile, cât şi persoanele fizice pot oferi cadouri partenerilor de afaceri şi celor dragi. MOL Blue este unicul card disponibil persoanelor fizice direct din reţeaua de benzinării MOL România, care poate fi utilizat atât pentru achiziţia de carburanţi, cât şi a altor produse din magazinele benzinăriilor.

 

Serviciul de contractare on-line este accesibil la adresa: http://www.molromania.ro/ro/servicii/carduri_de_carburant/cardul_preplratit_mol_green/contractare_online/

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO