Eveniment

Afacerile din comerţul cu autovehicule şi motociclete a crescut în ianuarie cu 7,7%

Autor: Adrian Voicu

09.03.2011, 11:04 19

În ianuarie 2011, volumul cifrei de afaceri din comerţul cuautovehicule şi motociclete a crescut faţă de aceeaşi luna a anuluianterior cu 7,7%, conform datelor Institutului Naţional deStatistică (INS).

Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piaţă prestatepopulaţiei a crescut faţă de luna corespunzătoare a anuluiprecedent cu 7,6%.

Creşterea din comerţul cu autovehicule şi motocivlete s-adatorat comerţului cu autovehicule (+16,5%), a comerţului cumotociclete, piese şi accesorii aferente; întreţinerea şi reparareamotocicletelor (+1,7%), a comerţului cu piese şi accesorii pentruautovehicule (+0,9%). Scăderi s-au înregistrat la activităţi deîntreţinere şi repararea autovehiculelor (-0,7%).

Activitatea de servicii de piaţă prestate populaţiei, seriebrută, în luna ianuarie 2011 a înregistrat o cifră de afaceri cu7,3% mai mare comparativ cu luna ianuarie 2010.

Activitatea de servicii de piaţă prestate populaţiei, serieajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi desezonalitate, în luna ianuarie 2011 a înregistrat o cifră deafaceri cu 7,6% mai mare comparativ cu luna ianuarie 2010.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO