Eveniment

ANAF: Numărul unic de identificare a caselor de marcat se obţine online în cel mult trei minute

ANAF: Numărul unic de identificare a caselor de marcat...
28.09.2018, 00:05 264
Documentele necesare solicitării şi atribuirii numărului unic de identificare a aparatelor de marcat electronice pot fi depuse online prin intermediul Spaţiului Privat Virtual.

„Prin intermediul for­mu­larului C801 se poate solicita emiterea certificatului de atribuire a numărului unic de iden­tificare pentru mai multe aparate de marcat electronice fis­cale în vederea instalării în mai multe zone geografice. Veri­ficarea formularului C801 depus prin Spaţiul Privat Virtual durează în medie un minut. Într-un interval de timp similar se emite certificatul de atribuire a numărului unic de identificare a aparatelor de marcat şi se comunică în contul de SPV. Prin urmare, dacă utilizează această facilita­te oferită de ANAF în cola­borare cu Centrul Naţional pentru Infor­ma­ţii Financiare din cadrul MFP, operatorii economici pot obţi­ne certi­ficatul în cel mult trei minute“, a anunţat joi ANAF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO