Eveniment

Aproape 300 de produse vestimentare contrafăcute, descoperite într-un magazin din Alba Iulia

Aproape 300 de produse vestimentare contrafăcute,...

Autor: Andreea Tobias, Dragos Suciu

29.04.2016, 15:54 129

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de IPJ Alba, poliţiştii din Alba Iulia, în urma unui control la o societate comercială, au descoperit aproape trei sute de articole contrafăcute, respectiv cămăşi, tricouri sau pulovere, purtând sigla unor branduri de renume, transmite corespondentul MEDIAFAX.

”Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din IPJ Alba au efectuat un control la o societate comercială cu punct de desfacere în municipiul Alba Iulia, specializată în comercializarea produselor vestimentare. Cu ocazia verificărilor, poliţiştii au constatat că în magazin erau expuse, pentru vânzare, produse de îmbrăcăminte purtând etichetele unor mărci celebre, dar care nu prezentau caracteristicile calitative specifice acestor mărci”, arată Poliţia Alba.

Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs, purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi au luat măsura ridicării, în vederea continuării cercetărilor, a 289 de produse vestimentare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO