Eveniment

Băsescu despre o eventuală candidatură la Primăria Capitalei: Asta mai vedem

Băsescu despre o eventuală candidatură la Primăria...

Autor: Andreea Tobias, Cristina Cazacu

16.04.2016, 13:18 2977

Întrebat, sâmbătă, la lansarea candidaţilor PMP din judeţul Argeş, despre o posibilă candidatură a sa, fostul şef al statului a răspuns: "Ei, asta mai vedem!".

În momentul în care un ziarist i-a spus că din discursul rostit la lansarea candidaţilor a reieşit că nu mai este "tentat", Băsescu a răspuns: "Acesta e discursul meu, pe care îl am peste tot. Vreau ca oamenii să înţeleagă că e partidul lor, nu al meu. Discursul ăsta îl am peste tot".

Lansarea candidaţilor PMP din judeţul Argeş a fost marcată şi de un incident, când un bărbat care l-a aşteptat pe Traian Băsescu la intrarea în Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti ar fi vrut să îi prezinte acestuia acte "care demonstrează că a fost nevinovat" când a fost dat afară de la serviciu. Bărbatul i-a strigat fostului şef al statului că a fost trimisă Poliţia să-l aresteze în Timişoara, iar Băsescu i-a răspuns că nu ştie despre ce este vorba. "Vă rog frumos să vedeţi aici probele!", a insistat Nicolae Suditu, însă Băsescu i-a replicat "ce să vorbesc, măi, omule, despre extratereştrii nu mai vorbesc acum". În învălmăşeala creată, bărbatul a căzut şi acuzat oamenii de ordine că l-au împins.

Anterior, Traian Băsescu a scris pe pagina sa de Facebook, adresându-se lui Vasile Blaga, că va intra în cursa pentru Primăria Capitalei dacă acesta îl va înlocui pe Marian Munteanu, comentând ironic că va face acest lucru doar pentru a-i "administra o bătaie electorală soră cu moartea", în condiţiile în care copreşedintele PNL, Vasile Blaga, spunea, vineri, la Ploieşti, că o eventuală candidatură a lui Traian Băsescu la funcţia de primar general al Capitalei nu ar influenţa modul în care liberalii abordează campania electorală, adăugând: “Îl aşteptăm în ring".

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO