Eveniment

Băsescu spune că a promulgat Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat pentru anul viitor

Mediafax Foto

Mediafax Foto

Autor: Valentina Postelincu

09.12.2013, 20:55 110

„Am promulgat Bugetul Asigurărilor de Stat. Este în regulă. Încă are uşoare rezerve, dar poate că nu e rău să fie o mică rezervă la Bugetul Asigurărilor Sociale de Stat“, a anunţat aseară preşedintele Traian Băsescu. El a mai spus că cei care propovăduiau imposibilitatea de a plăti pensii şi ajutoare sociale s-au dovedit a fi doar nişte „propagandişti“.

„Nu a existat în intenţia mea să opresc acest buget“, a mai spus şeful statului. Băsescu a declarat, joi, că bugetul nu a sosit la promulgare, că se aşteaptă să primească legea luni şi că o poate analiza, înainte de a lua o decizie, până pe 29 decembrie, el precizând că va promulga imediat bugetul asigurărilor sociale.

Parlamentul a adoptat, miercuri, bugetul de stat şi cel al asigurărilor sociale de stat pe anul 2014, în prezenţa premierului Victor Ponta şi a miniştrilor. Şeful statului a precizat, în mai multe rânduri, că va respinge bugetul în condiţiile în care acesta conţine creşterea accizei la carburant.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.12.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO