Eveniment

BREAKING NEWS: Victor Ponta demisionează din fruntea Guvernului. ”Sper ca depunerea mandatului să satisfacă cererile protestatarilor”

BREAKING NEWS: Victor Ponta demisionează din fruntea...

Autor: Ştefan Stan

04.11.2015, 10:33 36961

Premierul Victor Ponta îşi va depune mandatul de premier, a anunţat miercuri preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a precizat că decizia premierului a fost luată ca urmare a faptului că partenerii de coaliţie nu au înţeles că trebuie să îşi asume responsabilitatea politică pentru evenimentele tragice, el sugerând astfel că vicepremierul Gabriel Oprea şi primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, au refuzat să facă pasul înapoi.

”Oamenii simt nevoia de mai mult şi ar fi o mare greşeală din partea mea să ignor acest lucru. Nu este corect să las această responsabilitate doar pe seama celor care au fost pe teren. O să îmi depun mandatul de prim-ministru şi al Guvernului României.

Am făcut acest lucru pentru că în anii în care am făcut politică am rezistat la toate luptele cu adversarii politici, dar niciodată nu m-am lupat cu oamenii. Ar fi o greşeală din care am avea toţi de suferit. Supărarea oamenilor nu trebuie să degenereze într-un joc politic sau într-un joc de putere cu efecte imposibil de anticipat”

Suferinţa oamenilor nu trebuie să degenereze într-un joc de putere cu efecte negative imposibil de anticipat. Violenţa, chiar şi verbală, este un cost pe care nu trebuie să-l asumăm dacă vrem să trăim într-o ţară care să se dezvolte în fiecare zi.

“Fac acest lucru pentru că în anii în care am facut politică am rezistat la orice, dar nu mă bat cu oamenii. “Sper că depunerea mandatului meu şi al Guvernului să satisfacă aşteptările oamenilor”, a spus Ponta, adăugaând că este nevoiie să se revină imediat la raţiune şi solutii raţionale pentru România.

"Sunt convins că forţe politice şi parlamentarii au de ce să se mândrească cu rezultatele economice ale Guvernului", a mai spus Victor Ponta.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO