Eveniment

Bugetul pe 2009 va fi discutat in Guvern saptamana viitoare

15.10.2008, 19:54 12

Proiectul de buget pentru anul viitor urmeaza sa fie discutat in sedinta Guvernului de saptamana viitoare, dupa ce fiecare ministru va transmite ministrului finantelor Varujan Vosganian date privind necesarul de alocatii bugetare.

Bugetul pentru 2009 nu a fost discutat deocamdata de catre ministri decat informal.
"A fost o discutie intre noi despre buget, pe holul Palatului Victoria, in care am stabilit ca la inceputul saptamanii viitoare fiecare ministru sa ii prezinte lui Vosganian propriul proiect de buget", a declarat unul dintre ministrii care au participat la ultima sedinta a Guvernului.
Potrivit sursei citate, ministrul finantelor a prezentat in sedinta Executivului o nota in care se arata ca unele institutii, printre care ministerele Agriculturii, Mediului, Educatiei, solicita acordul pentru depasirea limitei de cheltuieli publice pentru luna octombrie.
Vosganian a anuntat la sfarsitul lunii septembrie ca proiectul de buget pentru anul viitor prevede o tinta de deficit de 2% din Produsul Intern Brut si o crestere economica de 6,5%.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO