Eveniment

Caroli a alocat 3 mil. euro pentru dublarea productiei

15.11.2004, 00:00 14

Producatorul de mezeluri Caroli a anuntat definitivarea unei investitii de 3 milioane de euro pentru marirea capacitatii de productie de la unitatea sa din Pitesti de la 40 la 70 de tone/zi. "Intreaga suma a fost dedicata exclusiv investitiilor in retehnologizare si a condus la modernizarea fabriciii si diversificarea gamei de produse", spune Talal El-Solh, CEO Caroli Foods.
In urma acestei investitii, a fost modernizata sectia de vidare si de afumare, a fost infiintata o noua sectie de produse crud-uscate, fiind marit si modernizat depozitul de livrare.
Dupa ce la inceputul acestui an Caroli a preluat in urma unei tranzactii de cateva sute de mii de euro brandul Gourmet de la un investitor austriac, compania s-a aflat recent in centrul unor speculatii privind o posibila vanzare a pachetului majoritar de actiuni. In ultimele luni nume mari din industria europeana de profil s-au aflat in Romania unde au lansat oferte de cumparare a unor jucatori locali. Talal El Sohl spunea la vremea respectiva ca nu este tentat sa vanda in acest moment, dar nu exclude varianta vanzarii afacerii. "Toata lumea vinde cand exista un pret bun. A vinde acum nu este momentul cel mai potrivit. Poate in viitor cand conjunctura pietei va fi mai buna. Majoritatea producatorilor locali s-a gandit la un moment dat la vanzare afacerii", afirma Talal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO