Eveniment

Carom a preluat 90% din actiunile UTON

07.04.2004, 00:00 24



Carom Onesti, companie controlata de grupul de firme Tender, detine 90,9% din actiunile UTON Onesti, in urma transferului a doua pachete de actiuni efectuate de omul de afaceri Ovidiu Tender si Metal Invest Grup Darmanesti.



In vara anului trecut, firma Tender SA Timisoara a preluat 51% din actiunile Carom de la Autoritatea pentru Privatizarea si Administrarea Participatiilor Statului (APAPS) in cadrul unei tranzactii de peste 5,5 mil. euro.



Bursa de Valori Bucuresti a fost notificata de realizarea transferarii unui pachet de 47% din capitalul social al UTON de catre Ovidiu Tender catre Carom. De asemenea, firma Metal Invest Grup Darmanesti a trasferat un pachet de 43,8% din actiuni catre Carom.



Carom, Uton, Solventul si rafinaria RAFO Onesti ar urma sa formeze "Compania Moldova", potrivit unor informatii lansate in ultimele zile pe piata de omul de afaceri Corneliu Iacobov. RAFO Onesti, una dintre cele mai mari rafinarii din Romania, este in curs de reorganizare jurdiciara, urmand sa fie numit un judecator sindic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO