Eveniment

Carrie Fisher, actriţa care a interpretat-o pe Prinţesa Leia din Star Wars, a murit la vârsta de 60 de ani

Carrie Fisher, actriţa care a interpretat-o pe Prinţesa...

Autor: Ştefan Stan

27.12.2016, 20:07 2225

Actriţa Carrie Fisher, cea care a interpretat-o pe Prinţesa Leia în franciza Star Wars, a murit marţi seară, la vârsta de 60 de ani. Ea fusese internată vineri seara în spital, după ce a suferit complicaţii din cauza unor probleme cardiace, informează mai multe site-uri din presa străină.

Actriţa, în vârstă de 60 de ani, se afla într-un avion care zbura din Londra spre Los Angeles atunci când i s-a făcut rău.

Fisher a fost transportată de urgenţă la spital, imediat cum avionul a aterizat pe Aeroportul Internaţional din Los Angeles.

Departamentul Pompierilor din Los Angeles declarase că a fost solicitat pentru un caz de stop cardiorespirator, la poarta United Airlines, cea la care s-a oprit avionul venit din Londra.

"LAFD a răspuns la poarta LAX 47 unui pacient care se afla în stop cardiac", a declarat pentru CNN Erik Scott, purtătorul de cuvânt al LAFD (Departamentul Pompierilor din Los Angeles - n.r.). "Paramedicii au tratat agresiv pacientul prin tehnici avansate, apoi au transportat victima la un spital local".

Alte celebrităţi care se aflau la bordul avionului şi-au exprimat îngrijorarea pe reţelele de socializare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO